Welkom bij
De Boerinnerie

Wie zijn wij?

 

Claire

Even voorstellen...

Hallo! 

Ik ben Claire en woon samen met Fred sinds anderhalf jaar in Alteveer. We zijn hier naar toe verhuisd om onze dieren aan huis te kunnen houden. Ik ben over het algemeen voornamelijk verbonden aan De Boerinnerie, maar Fred zal er af en toe ook rond lopen ;).

Zelf heb ik ruim 13 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt als (persoonlijk) begeleider en heb dit met veel plezier gedaan. Vorig jaar ben ik als zelfstandige begonnen bij Claire in zorg. Echter is het mijn droom om vanuit huis dagbesteding te kunnen bieden en zo is De Boerinnerie ontstaan! 

Naast paarden hebben wij kippen, vissen, honden en katten. De honden en katten zullen over het algemeen in het woonhuis verblijven tijdens dagbesteding tijden, maar de overige dieren staan te popelen jullie te ontmoeten!

Fred
 
 
 
E-mailen
Bellen